Trude Mostue

Jeg heter Trude Mostue. Jeg er veterinær og jeg utdannet meg ved Bristol School of Veterinary Science i England. Jeg har siden 1996 jobbet med alle verdens dyrearter men har i de siste årene hatt mest fokus på familie-dyrene våre ; hund, katt, kanin, gnagere og gris.

Mer om Trude

Hva er spørdyrlegen.no?

Spordyrlegen.no er din dyrlege på nett rett og slett ! Her kan du be dyrlegen om råd.


Hvordan virker tjenesten?

Har du behov for å stille kun et spørsmål som feks en "second opinion" er Drop In et godt alternativ for deg. Fyll ut skjema med informasjon og du får utfyllende svar fra veterinær innen 48 timer. Om du ønsker å ha en veterinær tilgjengelig for alt du skulle lure på er VIP CLUB noe som kunne passe deg. For en fast sum i måneden får du tilgang til Chat-tjeneste med veterinær. Veterinær er tilgjengelig fra 08 til 17:00 i ukedagene.1.Drop In - 300,- NOK

Still ett spørsmål direkte til dyrlegen og betal en engangssum og få svar innen 48 timer. Det er viktig at du legger ved så mye informasjon som mulig for å gjøre det enklere for dyrlege å svare så utfyllende som mulig.


2. VIP Club - 200,- NOK per måned

Du betaler et fast måneds beløp og det er ingen bindings tid. Er du ikke fornøyd eller ikke ønsker å være medlem lenger, kan du melde deg av tjenesten før neste påløpende måned. Du får tilgang til Chat-tjenesten med veterinær. Chat-tjenesten er åpen i kontortid mandag til fredag mellom 08 til 17:00. Dette er en fin løsning for deg som ønsker å ha dyrlege tilgjengelig for råd og spørsmål, og perfekt for nye uerfarne hunde-eiere. VIP Club er et konsept under utviking og det vil komme eksklusive nye tilbud til dere som er medlemmer, som for eksempel rabatt på produkter.


3. Søk i arkiv - Gratis

Du kan søke deg gjennom arkivet ved å sette et relevant søkeord i søke-ruten. Dette er gratis for alle.
Hilsen
Veterinær Trude Mostue
BVSc MRCVS
www.spordyrlegen.no
www.trudemostue.com